Fall / winter '24


Drifter

Het was erg leuk om je te zien in Parijs. Zoals je weet, zouden we graag een langdurige samenwerking aangaan met Drifter. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe collectie goed aansluit bij jouw winkel en zou het heel leuk vinden als we een start kunnen maken. Ik begrijp volkomen dat dit weloverwogen moet en ben erg benieuwd hoe je erin staat.

Je hebt alles al gezien, maar bij deze nogmaals de informatie over de samenwerking, het lookbook en onderaan mijn contactgegevens.


Pinkorange

Pinkorange is geboren op het eiland Vlieland. Voor elke nieuwe collectie nodigen we kunstenaars uit op het eiland. Geïnspireerd door de natuurlijke omgeving creëren deze kunstenaars werken die worden vertaald tot tijdloze, hoogwaardige collecties.

Paris-1


Job Wouters

Voor de fall/winter '24 collectie bundelt het merk de krachten met de gerenommeerde kunstenaar Job Wouters. Zijn werk is een eerbetoon aan het verleden met een moderne touch, waarbij grafisch ontwerp samensmelt met een unieke schilderstijl.

Geïnspireerd door de natuur van het eiland heeft Wouters bijgedragen aan de collectie door een reeks kunstwerken te creëren die dienen als het startpunt van ons ontwerpproces.

Paris-2


Lookbook

 Paris-6Paris-7
Paris-3

Paris-4
Paris-8


Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@pinkorange.eu of +31(6)11625082.