Fall / winter '24


Calico Club

Zoals je weet, zouden we graag een langdurige samenwerking aangaan met Calico Club. Helaas hebben we elkaar niet gezien in Parijs. Desondanks lijkt het ons erg leuk om je de nieuwe collectie te laten zien. Zou je het leuk vinden om ergens in de komende weken bij ons langs te komen in de studio?

Om je een beter beeld te geven waar we met het merk naartoe gaan, vind je op deze pagina meer informatie over het merk, de kunstenaar waarmee we deze collectie samenwerken, het lookbook en onderaan ons e-mailadres en telefoonnummer.


Pinkorange

Pinkorange is geboren op het eiland Vlieland. Voor elke nieuwe collectie nodigen we kunstenaars uit op het eiland. Geïnspireerd door de natuurlijke omgeving creëren deze kunstenaars werken die worden vertaald tot tijdloze, hoogwaardige collecties.

Paris-1


Job Wouters

Voor de fall/winter '24 collectie bundelt het merk de krachten met de gerenommeerde kunstenaar Job Wouters. Zijn werk is een eerbetoon aan het verleden met een moderne touch, waarbij grafisch ontwerp samensmelt met een unieke schilderstijl.

Geïnspireerd door de natuur van het eiland heeft Wouters bijgedragen aan de collectie door een reeks kunstwerken te creëren die dienen als het startpunt van ons ontwerpproces.

Paris-2


Lookbook

 Paris-6Paris-7
Paris-3

Paris-4
Paris-8


Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@pinkorange.eu of +31(6)11625082.