Fall / winter '24


Afura

Zoals je weet, zou ik uiteindelijk heel graag een samenwerking aangaan met Afura. Helaas hebben we in Parijs niet de tijd gehad om jullie de collectie te laten zien. Desondanks lijkt het ons erg leuk om dit nog steeds te doen. Zou je het leuk vinden om ergens in de komende weken bij ons langs te komen in de studio?

Om je een beter beeld te geven waar we met het merk naartoe gaan, vind je op deze pagina meer informatie over het merk, de kunstenaar waarmee we deze collectie samenwerken en het lookbook.


Pinkorange

Pinkorange is geboren op het eiland Vlieland. Voor elke nieuwe collectie nodigen we kunstenaars uit op het eiland. Geïnspireerd door de natuurlijke omgeving creëren deze kunstenaars werken die worden vertaald tot tijdloze, hoogwaardige collecties.

Paris-1


Job Wouters

Voor de fall/winter '24 collectie bundelt het merk de krachten met de gerenommeerde kunstenaar Job Wouters. Zijn werk is een eerbetoon aan het verleden met een moderne touch, waarbij grafisch ontwerp samensmelt met een unieke schilderstijl.

Geïnspireerd door de natuur van het eiland heeft Wouters bijgedragen aan de collectie door een reeks kunstwerken te creëren die dienen als het startpunt van ons ontwerpproces.

Paris-2


Lookbook

 Paris-6Paris-7
Paris-3

Paris-4
Paris-8


Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@pinkorange.eu of +31(6)11625082.